Wij zijn ZIJ & BLIJ!

Out-of-the-Box. Energiek. Kwaliteit. Daar staan we voor.

Creativity first

ZIJ & BLIJ is een enthousiaste club creatievelingen. Vol passie houden wij ons dagelijks bezig met marketing en communicatie in de breedste zin van het woord. Op het gebied van grafische vormgeving, strategie en (online) marketing is er dan ook weinig dat wij niet weten en die kennis delen wij graag met jou. Wie wij zijn? Nou dit:

 

Linda Jansen

Merkstrateeg

Partner

 

Monique Backelandt

Creatief Directeur

Partner

 

Tamara Zonneveld

Project Manager / Marketeer

 

Lotte Kruijt

Crossmedia Designer

 

Suzanne Verstraaten

Crossmedia Designer

 

Felicia Noorland

Crossmedia Designer

 

Aileen Willemse

Crossmedia Designer

 

Marieke Haaring

Crossmedia Designer

 

Janneke Voogt

Administratie

 

Jorrit de Koeijer

(Online) Marketeer

Lynn Groenewegen

Junior Communicatiemedewerker

Out-of-the-Box.

Wij kijken met een ander oog naar jouw bedrijf. Met een frisse blik en soms zelfs een beetje eigenwijs. Kan niet, bestaat niet! Maar zo kunnen we je wel verbazen met de beste ideeën.

Energiek.

Met veel enthousiasme duiken we in een opdracht. We gaan altijd 100%. We zijn een energieke sparringpartner en dragen die energie ook over op onze klanten.

Kwaliteit.

We worden blij van het maken van mooie ontwerpen en goede ideeën. Pas als we een kwalitatief mooi design hebben gemaakt zijn we tevreden. Daar komen wij ’s ochtends ons bed voor uit.

Hoe het begon

In 2012 is ZIJ & BLIJ ontstaan uit een fusie tussen communicatiebureau Zijvanjansen en grafisch ontwerpbureau Blij Ontwerp. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een no-nonsense, full-service marketing en communicatiebureau. Nog steeds gevestigd in Maassluis, maar nu met 10 vrolijke vrouwen en 1 blije man.