Jouw merkidentiteit. Daar branden wij ons graag aan.

Val op en laat de beste versie van jezelf zien!

Branding

Alles wat je als merk doet valt onder branding. Zorg ervoor dat je opvalt bij je doelgroep.

Merkidentiteit als je dna

Alles wat je als merk doet en zegt valt onder branding. Het is eigenlijk de manier waarop je je als bedrijf moet gedragen. Jouw merk-DNA. Zorg dat jouw merkidentiteit overeenkomt met je strategie en positionering. Zo zorg je ervoor dat mensen jouw merk gaan herkennen.

Stimuleer Brand Awareness

Als (potentiële) klanten jouw merk gaan herkennen is dat goud waard. Het is dus belangrijk dat je als bedrijf voldoende investeert in je merkidentiteit. Dit moet terugkomen in alles wat je doet. In je logo, je huisstijl en alle andere communicatie. Samen gaan we op zoek naar de do’s en don’ts van jouw merk. Zo weet je precies hoe jouw merk zich moet gedragen en heb je altijd de juiste communicatie bij de hand.

Branding door ZIJ&BLIJ

Als jouw strategie en positionering duidelijk zijn, gaan we aan de slag met de branding. We creëren jouw hele visuele identiteit. Van algemene huisstijl tot concrete materialen zoals je logo of website. Zo maken we een speciaal brandbook voor jouw merk. Op die manier weet je altijd hoe je moet communiceren.

Blijf consequent in je branding

Als bedrijf communiceer je regelmatig naar je omgeving. Zowel online als offline. In de teksten van je website, maar ook in een wekelijkse social media post. Het is belangrijk dat de stijl van je merk overal hetzelfde is. Zo gaat jouw doelgroep jouw merk en stijl herkennen. Bij ZIJ&BLIJ zorgen we ervoor dat al jouw marketing en communicatie in lijn is met je strategie. Samen laten we jouw doelgroep weten dat je uniek bent!