Project Description

Wilgenrijk

Echt, ontspannen, Hollands, mooi wonen

Wilgenrijk is een nieuw landelijk, groen en waterrijk woongebied in Maassluis. Het woongebied groeit de komende jaren op gefaseerde wijze. Op basis van het reeds ontworpen logo, de huisstijl en het font hebben we de stijl ontwikkeld en maken wij geregeld advertenties, brochures en uitingen voor evenementen.

Advertenties

Het hele jaar door maken we diverse advertenties. Voor evenementen, het nieuwe aanbod en ter promotie van Wilgenrijk.

Er was behoefte aan een reeks kaarten voor verschillende gelegenheden. Wij hebben de teksten bedacht en de serie uitgewerkt, hierbij zijn we wat vrijer met de huisstijl omgegaan.

Open dag / beurzen

Elk voorjaar opent het woongebied haar deuren voor de open dag. Bezoekers kunnen het aanbod bekijken, door de nieuwe buurten wandelen en in het hele woongebied zijn leuke activiteiten te beleven. Ook staat Wilgenrijk regelmatig op beurzen waar wij een hoop leuke dingen voor mogen bedenken en ontwerpen zoals o.a. give aways, foamborden, flyers en bewegwijzering.

Verschillende buurten

De komende jaren ontwikkelen zich verschillende buurten binnen Wilgenrijk. Op basis van de algemene Wilgenrijk stijl ontwikkelen wij voor elke buurt een eigen huisstijl met verschillende beeldmerken en kleuren. Ook maken we verkoopbrochures, flyers met het huidig aanbod etc.

Word je hier ook blij van?

Kom dan gerust eens langs voor een kopje koffie. Een glas wijn op vrijdagmiddag mag natuurlijk ook ;-).

Plan een date met ons
Plan een date