Brooks Running.

Samen met onze collega’s van PR-bureau NewsLab uit Amsterdam bedenken en ontwerpen wij voor Brooks Running alle seeding kits voor het Europese Run Happy Team. Deze door Brooks geselecteerde groep fanatieke hardlopers promoot de nieuwste modellen Brooks running shoes en hardloopkleding actief via hun social media kanalen, wat uiteraard hele toffe content oplevert!

diensten.

  • Concept
  • Influencer campagnes
  • Social activatie
  • Shortcopy
  • Design
  • Eventdressing
  • Productie
Brooks_Podium

Run Happy.

De strategie van het Amerikaanse merk Brooks Running richt zich voor Europa op promotie via influencer marketing en PR-events. Hun motto is ‘Run Happy’, want of je nu hard, ver of gewoon ontspannen loopt, hardlopen is voor iedereen. Op basis van de USP’s van de schoenen bedenken wij per kit een uniek, verrassend concept met een sterke social activatie, zodat de influencers goede content voor hun kanalen kunnen ontwikkelen.

Wij runnen heel happy mee…

De mailing wordt van A tot Z door ons verzorgd, dus inclusief de productie, handling en verzending naar alle adressen in Europa. En geloof ons….dat is hard runnen, maar happy dat we zijn als wij alle toffe unboxing video’s op social media zien verschijnen!

Brooks Run Visible
Run Visible

Swipe

PR events.

Meerdere keren per jaar organiseert Brooks exclusieve PR-events. Voor grote productlanceringen, media-events en één keer per jaar komen alle Run Happy Team leden bij elkaar in een Europese stad om daar samen de nieuwste innovaties te bekijken en testen. In opdracht van Newslab ontwikkelen wij hiervoor het ontwerp en de productie van de uitnodiging en alle benodigde eventdressing.

Runfullness

Brooks Aurora VR mediakit

We’ve walked on the moon, but nobody has run on it… yet! De nieuwe Brooks Aurora running shoes zijn out of this world! Voor de productlancering van deze geavanceerde schoenen ontwikkelden wij een VR-video, waarbij je het gevoel hebt dat je écht op de maan staat.
Happy landings!

Aurora