Project Description

BoomZac

MUSIC. EVERYWHERE. ALWAYS.

Voor BoomZac maakten wij het design van de prints voor de lijn unieke rugzakken met wireless Bluethooth speakers, die ervoor zorgen dat je overal en altijd jouw favoriete muziek kunt beluisteren. Bovendien ontwikkelen wij alle on- en offline communicatie, zoals de social media posts, website, teaserfilm en een aansprekende promotie abri-campagne die te zien was door heel Rotterdam!

Online communicatie

De doelgroep van BoomZac bevindt zich voor het overgrote deel op social media. Voor de online campagne maken wij de social media posts en Instatories, plaatsen deze en monitoren ze om te kunnen sturen op zo groot mogelijk bereik. Via de webshop die wij ontwikkelden, bestel je eenvoudig je eigen BoomZac. Check it out! @Boomzac.official.

Video

Voor de official BoomZac commercial hebben wij de volledige productie, video- en fotoshoot georganiseerd in het centrum van Rotterdam. Met in de hoofdrol het 11-jarige, Rotterdamse danstalent Joshua Markiet produceerden en monteerden we deze vette video waarbij je niet stil kunt blijven zitten!

Word je hier ook blij van?

Kom dan gerust eens langs voor een kopje koffie. Een glas wijn op vrijdagmiddag mag natuurlijk ook ;-).

Plan een date met ons
Plan een date