Project Description

Bewaar je ticket

in opdracht van Senf Theater

Geniet later!

De lockdown slaat een gat in het hart van onze culturele sector. Alles moet dicht! Een grote klap voor iedereen die werkzaam is in deze mooie sector, maar ook voor iedereen die zijn leven verrijkt met bezoekjes aan het theater, musea, festivals en sportwedstrijden.

De culturele sector doet een dringend beroep op iedereen die al een kaartje heeft gekocht met het verzoek de sector te steunen door niet direct het geld voor de reeds betaalde tickets terug te vragen. Omdat ook wij een groot deel van ons levensgeluk ontlenen aan deze sector wilden wij meer dan graag ons steentje bijdragen.

Daarom sponsorde ZIJ & BLIJ het ontwikkelen van de landelijke campagne met als thema: ‘Bewaar je ticket, geniet later’.

Bewaarjeticket.nl

De website werd het kloppende hart van de campagne. Wij ontwikkelden niet alleen de stijl, maar verzorgden ook de technische realisatie en het animeren van bewaarjeticket.nl.

Dat is geen klein bericht…

Als je een groot publiek wilt bereiken, moet je groots adverteren. Dat kan online via social media, maar ook offline was de campagne overal zichtbaar.

Hillenaar

Verbinding en verbroedering

De beeld laat de veerkracht van sector zien…maar ook de verbinding, de zaal en het publiek. Samen staan we sterk en we blijven in beweging. Deze elementen zie je terug in de animatie van de stilistische vorm die centraal staat in de campagne.

Bewaar je ticket
Mojo

Word je hier ook blij van?

Kom dan gerust eens langs voor een kopje koffie. Een glas wijn op vrijdagmiddag mag natuurlijk ook ;-).

Plan een date met ons!
Plan een date