Artisan Orchids - ZIJ&BLIJ

Artisan Orchids

in opdracht van Pull Position

Handmade with love

Bij het telen van Phalaenopsis draait het om het kiezen van de beste soorten en de nieuwste teelttechnieken. Maar net zo belangrijk is de jarenlange ervaring, persoonlijke aandacht, hartstocht en het gevoel. Met die boodschap gingen we in opdracht van Pull Position aan de slag met het bedenken van een mooie naam voor deze bevlogen, jonge Phalenopsis-teler uit Nieuwaal. En zo werd geboren: Artisan, handmade orchids. Een ambacht. Liefde. Passie voor het vak.

Artisan Orchids website
Artisan Orchids Potcover Etiket

Verpakking

Naast de naam ontwikkelden we in samenwerking met Pull Position ook de complete huisstijl en alle bijbehorende middelen voor Artisan.

Van logo, brochure, briefpapier en visitekaartjes tot website. En van een ambachtelijke potcover, kraft hoes, verpakkingsdoos en etiket in de speciaal ontwikkelde duurzameArtisan uitstraling.

Ook maakten we de cadeauverpakking en sleeve voor de unieke lijn ‘The Living Collection by Artisan’, waarvoor Artisan niet alleen de Phalaenopsis verzorgt, maar ook de unieke lifestyle plantendragers waarin ze de mooie planten aanbieden.

Artisan Orchids brochure
Artisan_Orchids_Verpakking_TheLivingCollection
Artisan_Orchids_Verpakking
Artisan Orchids Verpakkingen
Artisan briefpapier visitekaartjes

Word je hier ook blij van?

Kom dan gerust eens langs voor een kopje koffie. Een glas wijn op vrijdagmiddag mag natuurlijk ook ;-).

Neem contact met ons op
Plan een date met ons!

Kom dan gerust eens langs voor een kopje koffie. Een glas wijn op vrijdagmiddag mag natuurlijk ook ;-).

X