Zij & Blij Creatief Marketing & Communicatiebureau in Maassluis2022-04-28T15:42:05+02:00

Creatief marketing en
communicatie bureau in Maassluis.

Eigenlijk zijn we meer een soort tolk. We luisteren heel goed naar jouw verhaal en vertalen het vervolgens naar een krachtige communicatieboodschap.

Out of the Box denken!

Out of the box.

Wij kijken met een ander oog naar jouw bedrijf of organisatie. Met een frisse blik en soms zelfs een beetje eigenwijs. En kan niet, bestaat bij ons niet! Sterker nog: juist dán komen we tot de beste ideeën!

Energiek.

Met veel enthousiasme duiken we in een opdracht. We geven altijd de volle 100%. En vaak zelfs meer. We zijn een energieke sparringpartner en dragen dat gevoel met liefde over aan onze opdrachtgevers.

Kwalitatief sterke communicatie

Kwaliteit.

We worden blij van het bedenken van verrassende concepten en het maken van mooie ontwerpen. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze opdrachtgevers – en niet te vergeten: wijzelf ? – trots zijn op onze creaties. Daar komen wij iedere ochtend fluitend ons bed voor uit.

Wij van ZIJ & BLIJ.

In 2012 is ZIJ & BLIJ ontstaan uit een fusie tussen communicatiebureau Zijvanjansen en grafisch ontwerpbureau Blij Ontwerp. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een no-nonsense, full-service marketing en communicatiebureau. Nog steeds gevestigd in Maassluis, maar nu met 10 vrolijke vrouwen en 1 blije man.

Meer over ons
Nieuwstraat 2 Maassluis
Neem contact met ons op!

Word je hier ook blij van?

Kom dan gerust eens langs voor een kopje koffie. Een glas wijn op vrijdagmiddag mag natuurlijk ook ;-).

Plan een date met ons!

Help! Welk logo moet ik aanleveren?

Je kent het wel. Je wilt je bedrijfslogo ergens opzetten en je krijgt de vraag: “Stuur ons je logo maar even op”. Maar welke versie van je logo [...]

Go to Top