Een website is meer dan een online visitekaartje.

Online ondernemen is een vak apart.

Je website als online identiteit

Wil je een indrukwekkende website die er niet alleen mooi uitziet, maar ook goed in elkaar zit? Samen ontwikkelen we een website die jou een passende online identiteit geeft.

loop geen omzet mis!

Je website is een belangrijk onderdeel van je online marketing strategie. Als mensen geïnteresseerd zijn in jouw business gaan ze vaak toch eerst op zoek naar je website. Als jouw website dan niet voor genoeg vertrouwen zorgt heb je de kans dat je omzet misloopt.

Veel ondernemers denken dat je alleen een goede website nodig hebt als je daadwerkelijk online producten verkoopt. Maar dat is niet zo! Veel mensen zoeken online naar informatie over een winkel of restaurant. Bijvoorbeeld voor openingstijden of een routebeschrijving. Dus ook als je een fysieke winkel hebt moet je goed aan je online presentatie denken!

website voor de klant van morgen

De website van je bedrijf moet de uitstraling hebben die je in je strategie voor ogen hebt. Wie wil je bereiken en wat wil je ze vertellen? Het online gedrag van mensen ontwikkelt snel en verandert regelmatig. Het is dan ook belangrijk dat jouw website nog steeds past bij de potentiële klanten van vandaag. En morgen!

Bij ZIJ&BLIJ kijken we natuurlijk heel goed naar het uiterlijk van de website. De website moet er natuurlijk wel aantrekkelijk uitzien. Daarnaast zorgen onze SEO specialisten ervoor dat jouw website goed te vinden is in de zoekmachines. Op die manier krijg je bij ZIJ&BLIJ een website die er mooi uit ziet én goed in elkaar zit.

Het beste van twee werelden noemen we dat!