Zonder strategie ben je stuurloos

Samen bouwen we een strategie waarmee jij je onderscheidt.

Je bedrijfsstrategie als basis voor alles

Als bedrijf heb je een plan voor de toekomst nodig. Deze strategie komt terug in alles wat je doet en vormt het fundament voor je bedrijf of organisatie. Samen gaan wij op zoek naar het perfecte verhaal.

wat is jouw verhaal?

In de strategie wordt duidelijk hoe jij je gaat onderscheiden van andere partijen in de markt. En wat jouw toegevoegde waarde is bij het realiseren van duurzaam concurrentie voordeel. Je gaat op zoek naar de ziel van jouw bedrijf, bepaalt welke positie je inneemt en welke middelen je hiervoor inzet.

Exit missie en visie

Voorheen vormden de missie en visie het hart van de bedrijfsstrategie. Ze waren te vinden in strategische plannen en diepliggende pagina’s van corporate websites. Oftewel: precies dáár waar niemand ze leest. Wat ons betreft is het dus exit missie en visie!

Bedrijfsstrategie bij ZIJ&BLIJ

Wij doen niet aan eindeloze strategische sessies. In een paar kleine, effectieve meetings gaan wij op ontdekkingsreis naar je bedrijf, je doelgroep, je speelveld en alles wat daarin gebeurt. Onderweg vragen, analyseren en observeren we. Zodra duidelijk is hoe je je het beste kunt positioneren wordt de strategie verder versterkt met een aansprekende, visuele identiteit.

Why marketing als rode draad

Veel bedrijven weten prima te vertellen wat ze doen. Maar er zijn maar weinig bedrijven die precies weten waarom ze iets doen. Samen met jou zoeken we naar het bestaansrecht van jouw bedrijf. Waar komen jullie ‘s ochtends je bed voor uit? Dát is wat uiteindelijk terug moet komen in alle communicatie.

Branding

Alles wat met je merk te maken heeft, valt onder branding. Het logo, de huisstijl, je slogan. Alles heeft een betekenis. Samen met jou gaan we op zoek naar de juiste branding strategie en zorgen we ervoor dat je zo effectief mogelijk communiceert!

Positionering

Hoe jij je als bedrijf gedraagt, is je positionering. Wat ga je verkopen? En aan wie? Samen gaan we op zoek naar de beste manier om jezelf te presenteren. Uiteraard wordt dit ook vertaald in opvallende en krachtige communicatie die precies bij je past.

word je hier ook blij van?

Kom dan gerust eens langs voor een kopje koffie. Een glas wijn op vrijdagmiddag mag natuurlijk ook ;-).