Wil jij ook bovenaan in Google komen?

Vergroot de kans op meer omzet.

SEO voor meer verkeer naar je website

Iedereen met een website wil gevonden worden. En dan natuurlijk het liefst bij woorden waar jouw klanten online op zoeken. Alles wat je doet om zo hoog mogelijk in de zoekmachines te komen heet SEO.

Organisch verkeer is goud waard

Bezoekers die via een zoekmachine op jouw website komen zonder dat ze een advertentie hebben aangeklikt vallen onder het organisch verkeer. Vaak hebben ze een bepaald zoekwoord gebruikt en vervolgens op jouw zoekresultaat geklikt. In tegenstelling tot advertenties zijn deze kliks gratis. Als jij veel organisch verkeer hebt is dat dus goud waard.

Zoekmachineoptimalisatie geeft geen garanties

Zoekmachines als Google gebruiken ingewikkelde algoritmes om te bepalen welke websites hoog en laag in de ranglijst worden gezet. Deze algoritmes veranderen continue en zijn zo ingewikkeld dat niemand precies weet hoe ze in elkaar zitten.

Op internet zijn veel bedrijven die ondernemers garanderen dat ze ‘bovenaan’ komen op de zoekwoorden die zij willen. Wij doen dat niet, SEO geeft namelijk geen garanties!

SEO Strategie die je laat groeien

Kun je zonder het hele ‘Google recept’ dan nooit hoger komen? O ja, zeker wel hoor! Bij ZIJ&BLIJ kennen we veel van de ingrediënten van het recept. Daarom ontwikkelen we een gefundeerd online marketingplan dat jouw online aanwezigheid laat groeien. We onderzoeken wie jouw klanten zijn en wat hun online gedrag is. Vervolgens zorgen we ervoor dat jouw doelgroep jouw bedrijf online beter kan vinden. Hierdoor krijg jij meer potentiële klanten op je website.