Is online adverteren voor jou ook te duur?

Pak het dan slimmer aan!

Online advertenties die zichzelf terugbetalen

Een online advertentie maken kan iedereen. Maar wist je dat er een driehoek bestaat die goed in balans moet zijn? Wij wel ?

De SEA Driehoek

Met SEA ‘koop’ je met betaalde online advertenties verkeer naar je website. Toch moet je ook hier goed over nadenken. De betaalde advertenties moeten namelijk wel rendabel zijn. Anders verlies je alleen maar (veel) geld.

Online advertenties maken deel uit van je online marketingstrategie. Het is dus meer dan ‘zomaar een bannertje maken’. Zo moet je genoeg aandacht besteden aan de SEA Driehoek.

Er is namelijk een connectie tussen het zoekwoord dat een bezoeker gebruikt, de advertentie en jouw website. Hoe beter deze drie op elkaar zijn afgestemd, hoe beter de kwaliteit van jouw online advertentiecampagne.

Opvallende banners in jouw huisstijl

Het unieke van ZIJ&BLIJ is de combinatie van online marketing kennis en hoge kwaliteit vormgeving. Zo passen banners of andere online uitingen niet alleen bij je online marketingstrategie, ze zien er ook nog eens te gek uit. Het is belangrijk dat al jouw communicatie in lijn is met je merkidentiteit.

Daarnaast kunnen we je ondersteunen met het monitoren en bijschaven van je online advertentiecampagnes. Door te continue te optimaliseren ontwikkel je de meest rendabele campagnes. Zo betalen je betaalde campagnes zich ook echt terug!