Project Description

Senf Theater

Theaterpartner, impresariaat en producent

Senf Theater is gespecialiseerd in tourneeplanning van theaterproducties. Als impresariaat representeren zij meer dan 50 producenten, gezelschappen en artiesten die samen voor een uitgebreid en divers aanbod zorgen. En zij maken ook hun eigen theaterproducties. Naast het logo en de huisstijl, ontwikkelen wij voor Senf de visuals en alle benodigde uitingen, zoals affiches, flyers, programmaboekjes en merchandise voor de meest uiteenlopende theaterproducties…wat natuurlijk een feestje is!

De huisstijl van Senf is eigentijds en stijlvol, maar altijd met respect voor de producties die zij vertegenwoordigen. ‘Want’, zeggen zij, ‘bij ons staan de producenten voorop’. Vandaar de keuze voor de kleur zwart in combinatie met het oude, vertrouwde rood met gele Senf ‘bloemetje’.

Kalender

Een theaterseizoen loopt van juli t/m juni. Een beetje anders dan we gewend zijn en dat vraagt om een eigen kalender. Jaarlijks verstuurt Senf Theaterpartners een kalender op basis van het theaterseizoen naar alle theaters en producenten. En wij verzorgen daarvan met veel plezier het ontwerp.

Een goed begin…

Het verhaal van Senf Theaterpartners is ‘worth telling’. Zij presenteren dan ook regelmatig hun plannen aan allerhande partners. Wij ontwikkelden hiervoor een basis powerpoint template waarin fonts en kleuren vastgelegd zijn. Zodat de uitstraling van de presentaties altijd in lijn is met hun corporate identity.

Senf presenteert…

Ieder jaar ontvangen alle theaters het aanbod van Senf Theaterpartners voor het aankomende theaterseizoen. Hierin staan alle producties vermeld, zodat de programmeurs op basis daarvan de planning voor hun theaters kunnen samenstellen. In nauwe samenwerking met Senf verzorgen wij ieder jaar het ontwerp van dit mooie magazine.

Word je hier ook blij van?

Kom dan gerust eens langs voor een kopje koffie. Een glas wijn op vrijdagmiddag mag natuurlijk ook ;-).

Plan een date met ons
Plan een date