ben jij online goed zichtbaar?

Wij zorgen ervoor dat je ook online kan laten zien wie je bent?

Online marketing

Tegenwoordig moet je je als merk ook online goed presenteren. Maar al die termen… SEO, SEA, social media. Gelukkig zijn wij ook online jouw creatieve partner en leiden wij je over de digitale snelweg.

Online marketing lastig?

Social media, SEO, banners en Google Analytics. Best ingewikkeld als je niet weet hoe het allemaal werkt. En hoe moet je jezelf als bedrijf online presenteren? Wat moet je wel doen en wat moet je vooral niet doen. Worstel je als ondernemer met deze vragen? Dan ben je niet de enige.

ZIJ&BLIJ is jouw online reddingsboei

Bij ZIJ&BLIJ weten we dat online marketing veel kansen biedt voor de communicatie van jouw merk. Online kanalen kunnen de boodschap van jouw bedrijf namelijk enorm versterken.

Online Marketing Strategie voor de perfecte mix

Als we aan de slag gaan met jouw Online Marketing Strategie kijken we eerst naar jouw strategie en positionering. Die moeten natuurlijk wel op elkaar zijn afgestemd. Vervolgens gaan we kijken hoe we jouw doelgroepen online het best kunnen bereiken. We selecteren de juiste online kanalen en kijken per kanaal wat we het beste kunnen communiceren. Natuurlijk zorgen we ervoor dat alles ook grafisch van het beeldscherm spat.

ZIJ&BLIJ helpt met al je online uitdagingen. Van het maken van een aantal social media posts tot het compleet ontzorgen van jouw online marketing.

Website maken

Wil je een website die gevonden wordt én er ook nog eens mooi uit ziet? Onze online marketing specialisten en designers werken nauw samen om jouw online visitekaartje het beste van twee werelden te geven.

SEO

Hoger komen in zoekmachines zodat je beter gevonden wordt. Het is een leuk spel met scheidsrechter Google die continue de spelregels verandert. Gelukkig hebben wij goede trainers met een goede opstelling en een ijzersterkte tactiek. Ben jij klaar om met ons de strijd aan te gaan?

SEA

Betaalde advertenties op het internet. Ze zijn er in alle soorten en maten. Van subtiele tekstadvertenties tot opvallende banners. Samen kijken we welke advertenties het beste werken voor jou. Uiteraard zorgen we ervoor dat de advertenties goed passen in jouw huisstijl.

Social Media

Af en toe een berichtje op social media plaatsen is eigenlijk niet genoeg. Samen ontwikkelen we een social media plan dat ervoor zorgt dat mensen jouw merk willen volgen. Uiteraard passen de posts allemaal precies bij jouw huisstijl.