Heb je grafisch geen ID?

Met een krachtige visuele identiteit kun je je boodschap veel beter uitdragen

Visuele identiteit die herkenbaar is

Het is belangrijk om als merk een duidelijke stijl aan te houden. Deze stijl zegt veel over wie je bent. Zorg dus voor een eenduidige visuele identiteit.

Val op met de juiste bedrijfsidentiteit.

Het is geen kwestie van een logo en kleurenset kiezen. Je visuele identiteit zegt veel over wie en wat je als merk bent. Je bedrijfsidentiteit moet dan ook naadloos aansluiten bij je strategie en positionering. Met een goede visuele identiteit gaat de omgeving jouw merk ook herkennen. En dat is erg belangrijk. Op die manier wordt je namelijk sneller overwogen door potentiële klanten.

Wees streng op je huisstijl

Van bepaalde merken herken je de communicatie direct. Bijvoorbeeld het kleurgebruik van Google of het lettertype van Coca Cola. Het feit dat wij deze merken herkennen aan fonts en kleuren komt door jarenlang consequente communicatie. Zorg er dus voor dat je bij al je uitingen, hoe klein of hoe groot ook, dezelfde huisstijl hanteert. Dit vergroot de kans op Brand Recognition, een vakterm voor de herkenbaarheid van je merk.

Bij ZIJ&BLIJ zorgen we ervoor dat jouw bedrijf een duidelijk herkenbare identiteit hebt. Deze huisstijl laten we terugkomen in al jouw communicatie.

bedrijfslogo

Het logo van je bedrijf is een van de belangrijkste stukjes communicatie. Zorg er dus voor dat er goed over nagedacht wordt. Een logo moet aan allerlei dingen voldoen. Natuurlijk moet je bedrijfslogo er ook nog eens goed uitzien!

huisstijl

Een herkenbare huisstijl die terugkomt in al je communicatie. In je logo, maar ook in je visitekaartjes, website en je briefpapier. Soms heel duidelijk en soms met een subtiele touch. Het vergroot de herkenbaarheid en het vertrouwen in jouw merk.

verpakkingen

Als er iets moet opvallen, dan is het wel de verpakking van je product. In een schap, of op de plank, de blik van klanten moet wel op jouw product vallen. Gelukkig weten we precies waar een opvallende verpakking aan moet voldoen.

word je hier ook blij van?

Kom dan gerust eens langs voor een kopje koffie. Een glas wijn op vrijdagmiddag mag natuurlijk ook ;-).