GAYA genomineerd voor Packaging Awards 2019!

Afgelopen 16 mei vond in Nieuwegein de uitreiking van de Dutch Packaging Awards 2019 plaats. Dé vakprijs voor de verpakkingsbranche. Tijdens de feestelijke avond zijn de beste verpakkingen beloond met een prestigieuze award. Ook voor ZIJ&BLIJ was het een speciale avond, want in de categorie Food Houdbaar is ook het door ons vormgegeven GAYA blikje genomineerd!

GAYA tussen de ‘grote’ merken

De Dutch Packaging Awards bestonden dit jaar uit 13 categorieën met elk zo’n 6 genomineerden. GAYA was genomineerd in de categorie Food Houdbaar. Een categorie met o.a. grote Nederlandse merken als Knorr, Albert Heijn en Karvan Cevitam. Genomineerd worden in een categorie tussen al deze merken was dan ook al een reusachtig compliment an sich. Dat de award uiteindelijk naar de Raijmakers Heetmakers is gegaan kan voor ons de pret dan ook niet drukken.

Unieke samenwerking

Het blikje van GAYA, een iced koffie die momenteel verkocht wordt in Dubai, Abu Dhabi en Saudi Arabië, is net zo magisch als de koffie zelf. Concept Drinks, eigenaar van GAYA Gold Coffee, heeft in Ardach, DIS Refresco en Herman Janssen uit Schiedam partners gevonden om het innovatieve blikje met de overheerlijke koffie op de markt te brengen. ZIJ&BLIJ is bij dit proces betrokken als de creatieve vormgevende partij.

Het design van het blikje past met de gouden afwerking precies bij de uitstraling van GAYA. Luxe en een tikkeltje magisch.