Campagnes die scoren.

Wij bedenken marketing campagnes waarmee jij je het beste kunt presenteren.

Marketing campagnes die je blij maken

Wij zijn dol op het ontwikkelen van nieuwe, onverwachte en creatieve marketing campagnes. Zo heb jij de kans om te stralen binnen je kracht. Shine bright like a diamond!

Campagnes met een doel

Je hebt een bedrijf en wil wat van je laten horen. Een goede communicatie campagne kan je dan veel voordeel opleveren. Allereerst moet het doel duidelijk worden. Wil je bekender worden, meer verkopen of een speciale aanbieding communiceren?

Voor we aan de slag gaan met jouw campagne en het doel willen we eerst alles van je weten. Wie je bent, welke strategie je gebruikt en hoe je je positioneert. Als we dat allemaal weten gaan we aan de slag met een leuk concept.

Online en offline

Traditionele marketing richtte zich met name op offline marketingkanalen. Tegenwoordig vindt een groot deel van de marketing online plaats. Maar wat dacht je ervan als we de twee werelden combineren!

In onze digitale wereld valt offline communicatie extra op. Daarom zoeken we samen naar communicatie mogelijkheden die elkaar kunnen versterken voor het beste resultaat!

Vergroot je Brand Awareness

Het herkennen van een merk heet in dure woorden brand awareness. Deze herkenbaarheid is voor jouw bedrijf en merk heel belangrijk. Mensen die jouw communicatie herkennen en een positief gevoel hebben zijn eerder geneigd om iets van je te kopen.

Wij bedenken dan ook een campagne concept dat herkenbaar is, maar toch voldoende opvalt. Zo wordt de kans dat jij je doelen haalt vergroot en blijf je toch herkenbaar voor je omgeving.

Buitenreclame

Goede outdoor reclame valt op. Als je naar je werk fietst, door een winkelstraat slentert of langs het sportveld staat. Samen kiezen we de juiste plaats voor jouw doelgroep en verzinnen we een opvallende boodschap.

Direct Mail

Soms gebeurt het: je ontvangt iets met de post dat je bij blijft. Een leuk cadeautje of een attente boodschap. Een goed doordachte direct mail campagne is goud waard. En laten wij daar nu net een neusje voor hebben!

Drukwerk en Print

In een digitale wereld valt geprinte communicatie extra op. Een ludieke advertentie in een tijdschrift, een doordenker op een poster of een mooie en informatieve flyer. Print krijgt bij ons een tweede leven!

Video

Of je het nu wilt gebruiken om je te gekke team te presenteren of je klanten alles wilt leren over jouw merk. Op je eigen website, als advertentie of op social media. Het beweegt en trekt de aandacht: video!