Een bedrijf zonder logo is als een mens zonder gezicht.

Samen ontwikkelen we een logo dat jouw verhaal het best vertelt

Logo ontwerpen

Een sterk logo vergroot de herkenbaarheid van jouw business. Op die manier word je beter onthouden en is de kans dat je verkoopt groter.

bedrijfslogo vertelt wie je bent

Je bedrijfslogo moet in lijn zijn met wie je bent en wat je doet. Het moet voortvloeien uit je strategie en in lijn zijn met je huisstijl. Waarschijnlijk ga je het logo van jouw business op vrijwel alle communicatie materialen zetten.

Je bedrijfslogo moet aansprekend zijn, zodat mensen het gaan herkennen. Als de doelgroep jouw logo herkent zijn ze eerder geneigd om jouw merk te overwegen als ze iets willen kopen. Kies dus voor een aansprekend logo dat goed bij je past.

logo is tijdloos, maar niet onvervangbaar

Als je een logo laat ontwerpen moet je wel een tijdje vooruit kunnen. Als je te vaak van logo verandert, komt dit de herkenbaarheid van je merk niet ten goede. Je klanten kunnen zich dan niet meer identificeren met jouw merk.

Toch zijn er ook situaties waarin je een restyling van je logo zou kunnen overwegen. Dit kan een complete verandering, maar ook een subtiele opfrissing zijn. Het belangrijkste is altijd dat je bedrijfslogo in lijn is met je huidige positionering.