Branding voor een sterke merkidentiteit | ZIJ & BLIJ

Jouw merkidentiteit.
Daar branden wij ons graag aan.

Val op en laat de beste versie van jezelf zien.

Branding

Alles wat je als merk doet valt onder branding. Zorg ervoor dat je opvalt bij je doelgroep.

Branding door ZIJ en BLIJ

Merkidentiteit als je DNA

Alles wat je als merk doet en zegt valt onder branding. Het is eigenlijk de manier waarop je je als bedrijf moet gedragen. Jouw merk-DNA. Zorg dat jouw merkidentiteit overeen komt met je strategie en positionering. Zo zorg je ervoor dat mensen jouw merk gaan herkennen.

Stimuleer Brand Awareness

Als (potentiële) klanten jouw merk gaan herkennen is dat goud waard. Het is dus belangrijk dat je als bedrijf voldoende investeert in je merkidentiteit. Dit moet terugkomen in alles wat je doet. In je logo, je huisstijl en alle andere communicatie. Samen gaan we op zoek naar de do’s en don’ts van jouw merk. Zo weet je precies hoe jouw merk zich moet gedragen en heb je altijd de juiste communicatie bij de hand.

Branding door ZIJ&BLIJ

Als jouw strategie en positionering duidelijk zijn gaan we aan de slag met de branding. We creëren jouw hele visuele identiteit. Van algemene huisstijl tot concrete materialen als je logo of website. Zo maken we een speciaal brandbook voor jouw merk. Op die manier weet je altijd hoe je moet communiceren.

 

Blijf consequent in je branding

Als bedrijf communiceer je regelmatig naar je omgeving. Zowel online als offline. In de teksten van je website, maar ook in een wekelijkse social media post. Het is belangrijk dat de stijl van je merk overal hetzelfde is. Zo gaat jouw doelgroep jouw merk en stijl herkennen. Bij ZIJ&BLIJ zorgen we ervoor dat al jouw marketing en communicatie in lijn is met je strategie. Samen laten we jouw doelgroep weten dat je uniek bent!

Consequent doorvoeren merkidentiteit

GAYA
Gold Coffee

Coffee has a new original

Optiek
Swemmer

Met een heldere visie en een frisse kijk op de zaak

Park van Buijsen

Echt, ontspannen, Hollands, mooi wonen

BoomZac

Music. Everywhere. Always

ICEBERG

Discover the purest…

10 Onmisbare Tips voor Ondernemers zonder Marketingafdeling

Niet ieder MKB-bedrijf heeft een eigen marketingafdeling. Maar iedereen heeft wel Marketing nodig. Check daarom deze 10 onmisbare tips voor ondernemers.

Neem contact met ons op

Word je hier ook blij van?

Kom dan gerust eens langs voor een kopje koffie. Een glas wijn op vrijdagmiddag mag natuurlijk ook ;-).

Plan een date met ons!

Kom dan gerust eens langs voor een kopje koffie. Een glas wijn op vrijdagmiddag mag natuurlijk ook ;-).

X