Project Description

Peterson & Control Union

Wereldwijde zichtbaarheid

Ooit begonnen met inspecties van landbouwproducten, is Peterson en Control Union in bijna honderd jaar tijd uitgegroeid tot een belangrijke naam op het gebied van logistiek, kwaliteit, certificering en risicomanagement. Een écht familiebedrijf, actief in meer dan zeventig landen met meer dan vierduizend medewerkers. En wij hadden de eer om de corporate identity – en alles wat daarbij hoort – voor dit prachtige, internationale bedrijf te mogen ontwikkelen.

From The Netherlands to the rest of the world

Met een netwerk van kantoren in meer dan zeventig landen over de hele wereld is de behoefte aan een goede centrale aansturing van de communicatie van groot belang. Wij ontwikkelen in opdracht van het hoofdkantoor in Rotterdam de basis van veel van de benodigde communicatiemiddelen, zoals stationary, brochures, jaarverslagen, personeelsmagazines, beursstands, productleaflets, roll-up banners, advertenties, enz. Ook hebben we inmiddels meer dan 200 pictogrammen ontwikkeld voor alle programma’s en activiteiten van Peterson en Control Union.

Peterson Control Union-Personeelsfeest Uitnodiging

Personeelsfeesten

Jaarlijks wordt er een groot feest georganiseerd voor alle medewerkers van Peterson en Control Union Nederland. Op basis van het thema van het feest ontwikkelen wij, in lijn met de corporate huisstijl, een bijpassend ontwerpconcept en maken we de save the date, de uitnodigingskaart en de online inschrijftool, waar na afloop ook de foto’s van het feest kunnen worden bekeken.

Word je hier ook blij van?

Kom dan gerust eens langs voor een kopje koffie. Een glas wijn op vrijdagmiddag mag natuurlijk ook ;-).

Plan een date met ons
Plan een date