Project Description

Optiek Swemmer

Zelfde logo, nieuwe huisstijl

Je kunt je uitstraling ook opfrissen zonder een nieuw logo. Dit was het geval bij onze ‘achterbuurman’ Optiek Swemmer. Het logo was al eigentijds, modern en een tikkie eigenwijs, net zoals zij. Dus dat mocht blijven. Wij waren het daar helemaal mee eens en hebben ons uitgeleefd op een frisse, nieuwe, aansprekende huisstijl. Zie je het al?

Met oog voor detail

Na een gedegen vooronderzoek zijn we aan de slag gegaan met de nieuwe huisstijl voor Optiek Swemmer. We hebben een patroon ontwikkeld, samengesteld uit de letters van het logo en een eigentijdse kleurenrange bepaald in zwart, wit en geel. Deze elementen vormen de basis voor de complete lijn huisstijl items die wij een make over hebben gegeven, zoals een certicifaat, cadeaubon, visitekaartje, briefpapier, servicepas, enz.

Komt dat zien!

Niet alleen de nieuwe huisstijl is mooi om naar te kijken, de prachtige winkel van Optiek Swemmer aan de P.C. Hooftlaan 12 in Maassluis is absoluut een bezoekje waard. Het is er niet alleen prachtig ingericht met de mooiste kwaliteit monturen, maar de service en sfeer zijn er ook nog eens geweldig.

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet…

Ben je ook toe aan een opfrisser van je huisstijl, maar wil je wel graag je logo behouden? We komen graag bij je langs om eens vrijblijvend met elkaar te sparren over de mogelijkheden.

Word je hier ook blij van?

Kom dan gerust eens langs voor een kopje koffie. Een glas wijn op vrijdagmiddag mag natuurlijk ook ;-).

Plan een date met ons
Plan een date