Project Description

Brooks

in opdracht van NewsLab

Celebrating all personal bests

Op basis van het creatieve concept van pr-bureau NewsLab uit Amsterdam hebben wij voor Brooks Running de seeding Kit voor de nieuwe Ghost 12 running shoe ontworpen, ontwikkeld en verzonden naar influencers in heel Europa. Een podium waar je ook écht op kunt staan. Van materiaal dat niet te zwaar is en verstuurd kan worden. Met daarin gecustomizede give aways en natuurlijk de Ghost 12 hardloopschoenen. Het resultaat: een reboard podiumbox voorzien van personal running challenges in de luchtige, vrolijke en illustratieve Brooks huisstijl.

Brooks Ghost 12

Brooks staat voor ‘Run Happy’. Het gaat niet om hoe hard of hoe ver je rent, maar of je het naar je zin hebt. Dat klinkt ons als amateurs – en niet altijd even gedisciplineerde hardlopers als muziek in de oren. En met de nieuwe Ghost 12 harloopschoenen wordt het nog nét een beetje leuker!

Nog wat van terug gezien…?

Hell yeah! De Brooks Ghost 12 seeding kit ging sky high op social media. Facebook en Instagram stonden bol van de leuke foto’s en filmpjes van unboxende, op podia staande influencers op Ghost 12 hardloopschoenen. Mission accomplished!

Word je hier ook blij van?

Kom dan gerust eens langs voor een kopje koffie. Een glas wijn op vrijdagmiddag mag natuurlijk ook ;-).

Plan een date met ons!
Plan een date