Project Description

Brooks

in opdracht van NewsLab

Celebrating all personal bests

Samen met pr-bureau NewsLab uit Amsterdam ontwerpen wij voor Brooks Running elk jaar meerdere influencer seeding kit’s. Deze worden door ons bedacht, ontwikkeld en verzonden naar influencers in heel Europa. Facebook en Instagram staan altijd bol van de leuke foto’s en filmpjes van unboxende influencers op Brooks hardloopschoenen!

Brooks influencer kits

From running to floating

Brooks

Run visible

Run Visible

Welcome to the Run Happy Team 2021!

Nog wat van terug gezien…?

Hell yeah! De Brooks seeding kit’s gaan sky high op social media. Facebook en Instagram stonden bol van de leuke foto’s en filmpjes van unboxende influencers op Brooks hardloopschoenen. Mission accomplished!

Brooks

Innovation Camp

In samenwerking met NewsLab organiseerde we in opdracht van Brooks het ‘Brooks Innovation Camp’. Een event waarvoor de crème de la crème van de Europese hardloopjournalistiek was uitgenodigd om in het Olympisch Stadion kennis te maken met de laatste innovaties van Brooks. Wij ontwikkelden hiervoor alle promotiematerialen en waren aanwezig om te assisteren bij de opbouw. Wat een waanzinnige dag! Trots dat wij mee mochten rennen 🏃🏼‍♀️🏃🏼🏃🏼‍♂️ met dit mooie project!

Neni hotel
Brooks Banners
Brooks

Word je hier ook blij van?

Kom dan gerust eens langs voor een kopje koffie. Een glas wijn op vrijdagmiddag mag natuurlijk ook ;-).

Plan een date met ons
Plan een date