Project Description

Monsieur Paul

De lekkerste brasserie van Maassluis

Brasserie Monsieur Paul is al meer dan 30 jaar een begrip in Maassluis. En hét adres voor een rijkelijk belegd broodje, uitstekende koffie en Spaanse Hapas & Tapas. Voor Monsieur Paul maakten wij onder andere de smaakmakende stijl, de heerlijke website en appetijtelijke menukaarten.

Jubileumstijl

In 1988 opent Paul Degenkamp de deuren van Monsieur Paul aan de Noordvliet 5. In ruim 25 jaar groeit de croissanterie uit tot een drukbezocht lunchcafé én tot een begrip in Maassluis! Elke ochtend ruiken we vanuit ons kantoor de geur van warme croissantjes. In de door ons ontworpen stijl hebben we verschillende uitingen gemaakt waaronder de jubileumstijl voor het 30-jarig bestaan van Monsieur Paul.

Wie kent ‘m niet…?

Als je ‘m eenmaal hebt geproefd, dan ben je verkocht…het overheerlijke Paultje van Monsieur Paul. Geïntroduceerd ter ere van het 30-jarig jubilem en nu niet meer weg te denken!

Website

Samen met Monsieur Paul hebben we de strategie en de vormgeving voor de website bedacht, ontworpen en ontwikkeld.

Naast een smaakvol design is ook rekening gehouden met de vindbaarheid (SEO) van de website. Nieuwsgierig geworden? Google dan maar eens op: broodje Maassluis.

Word je hier ook blij van?

Kom dan gerust eens langs voor een kopje koffie. Een glas wijn op vrijdagmiddag mag natuurlijk ook ;-).

Plan een date met ons
Plan een date