Project Description

ICEBERG

in opdracht van Concept Drinks

Discover the purest…

Iceberg water en vodka zijn gemaakt van 12.000 jaar oude ijsbergen. Van zogenaamde ‘falling leaves’, stukken ijs in het Canadese Noordpoolgebied die door een natuurlijk proces loslaten en 7 jaar drijven voordat zij ‘geoogst’ en gesmolten mogen worden tot het puurste water en vodka. Een prachtig proces voor een high-end premium product waarvoor wij in opdracht van Concept Spirits de totale communicatie mogen verzorgen.

Storytelling

De kracht van Iceberg Water en Vodka ligt in het prachtige verhaal over de herkomst. Ook in de vormgeving komt deze storytelling herkenbaar terug. Bijvoorbeeld op de door ons ontworpen flessen (illustraties Iceberg Vodka by Damain).

Brandbook

De volledige merkstrategie voor Iceberg Vodka en Water hebben wij vastgelegd in het brandbook. De basis voor het ontwikkelen van alle communicatiemiddelen en campagnes.

Have you ever tasted an iceberg…?

De storytelling van Iceberg Water en Vodka hebben we verwerkt in deze aansprekende promotiefilm. Samen met Pixel X, die het videomateriaal verzorgde, hebben we het verhaal tot leven gebracht om de uniekheid van Iceberg te benadrukken.

Word je hier ook blij van?

Kom dan gerust eens langs voor een kopje koffie. Een glas wijn op vrijdagmiddag mag natuurlijk ook ;-).

Plan een date met ons
Plan een date