Project Description

Hanna van Hendrik

in opdracht van Senf Theaterpartners

Als de wereld in Twente verandert

Hanna van Hendrik is een groots theaterspektakel op Vliegbasis Twenthe. Uitgevoerd door acht acteurs, dertig figuranten, een vijfkoppige live band, een zangkoor, tien ballerina’s, vier motorcrossers en zeven koeien! Op basis van de speciaal voor deze show ontwikkelde stijl maakten wij in opdracht van Senf Theaterpartners diverse promotionele en heerlijk Hollandse uitingen.

Programmaboek

Hollands…nee, Twents…maar toch ook Oud-Hollands. Verrassend, aansprekend, lekker gewoon, maar dan met een knipoog…én met een traan. Dat zijn de ingrediënten voor het programmaboek waarvan wij met veel plezier het design hebben gemaakt. Je moet het uiteraard zien, maar je beleeft het stiekem ook best al een beetje als je door dit programmaboek bladert.

Merchandise

Oh wat houden we ervan….merchandise vormgeven! Even helemaal los op een niet alledaags product, zoals bijvoorbeeld deze mok.

Hanna Van Hendrik

Uitnodiging persdag

Persaandacht is voor een theatershow van deze omvang van groot belang. Er wordt dan ook veel aandacht aan besteed door Senf Theaterpartners. De uitnodigingen werden via de mail verstuurd, voorzien van een link naar een online pagina, waar je volledig werd ondergedompeld in de wereld van Hanna van Hendrik. De PDF is bladerbaar en kan worden voorzien van video’s en links.

Word je hier ook blij van?

Kom dan gerust eens langs voor een kopje koffie. Een glas wijn op vrijdagmiddag mag natuurlijk ook ;-).

Plan een date met ons
Plan een date