Project Description

BUD Holland

Nothing bud quality

Bud Holland is op de internationale markt een leidende importeur van exotisch fruit, exotische groenten en specialiteiten uit de hele wereld. Ter ere van het 50-jarig jubileum hebben wij het logo en de huisstijl in een nieuw, exotisch jasje gestoken. Voor het uitwerken van de middelen hebben we een stylesheet ontwikkeld waarin de regelgeving van de huisstijl nauwkeurig is uitgewerkt. In nauwe samenwerking met de designafdeling van Bud Holland hebben wij geadviseerd en meegewerkt aan het ontwikkelen van diverse communicatiemiddelen.

Logo restyle

De bud heeft zijn prominente positie behouden en wordt omarmd door de bedrijfsnaam. De rode kleur heeft een update gekregen naar een warmere dieprode, roze kleur, aangevuld met een oneindig kleurverloop in de bud als een directe verwijzing naar het indrukwekkende kleurenpalet van het uitgebreide assortiment. Deze kleuren hebben we los van elkaar terug laten komen in de huisstijl: de achterzijdes van de visitekaartjes en de advertenties hebben elk een andere kleur.

Stylesheet

We hebben de ontwikkelde huisstijl en regelgeving ten aanzien van de toepassing van deze huisstijl vastgelegd in een stylesheet. Hier komen o.a. het gebruik van het logo, de kleuren, fonts en huisstijlelementen in terug.

Receptenboekje

Voor het 50-jarig jubileum, als geschenk voor relaties, hebben we voor de designafdeling van Bud Holland een basisontwerp/template gemaakt voor een exotisch receptenboek, waarin 50 heerlijke recepten met de producten uit het assortiment van Bud Holland beschreven staan.

Word je hier ook blij van?

Kom dan gerust eens langs voor een kopje koffie. Een glas wijn op vrijdagmiddag mag natuurlijk ook ;-).

Plan een date met ons
Plan een date