Project Description

Artisan Orchids

in opdracht van Pull Position

Handmade with love

Bij het telen van Phalaenopsis draait het om het kiezen van de beste soorten en de nieuwste teelttechnieken. Maar net zo belangrijk is de jarenlange ervaring, persoonlijke aandacht, hartstocht en het gevoel. Met die boodschap gingen we in opdracht van Pull Position aan de slag met het bedenken van een mooie naam voor deze bevlogen, jonge Phalenopsis-teler uit Nieuwaal. En zo werd geboren: Artisan, handmade orchids. Een ambacht. Liefde. Passie voor het vak.

Verpakking

Naast de naam ontwikkelden we in samenwerking met Pull Position ook de complete huisstijl en alle bijbehorende middelen voor Artisan.

Van logo, brochure, briefpapier en visitekaartjes tot website. En van een ambachtelijke potcover, kraft hoes, verpakkingsdoos en etiket in de speciaal ontwikkelde duurzameArtisan uitstraling.

Ook maakten we de cadeauverpakking en sleeve voor de unieke lijn ‘The Living Collection by Artisan’, waarvoor Artisan niet alleen de Phalaenopsis verzorgt, maar ook de unieke lifestyle plantendragers waarin ze de mooie planten aanbieden.

Word je hier ook blij van?

Kom dan gerust eens langs voor een kopje koffie. Een glas wijn op vrijdagmiddag mag natuurlijk ook ;-).

Plan een date met ons
Plan een date