Je Website is meer dan een online visitekaartje | ZIJ & BLIJ

Een website is meer dan een online visitekaartje.

Online ondernemen is een vak apart.

Je website als online identiteit

Wil je een indrukwekkende website die er niet alleen mooi uitziet, maar ook goed in elkaar zit? Samen ontwikkelen we een website die jou een passende online identiteit geeft.

Loop geen omzet mis!

Je website is een belangrijk onderdeel van je online marketing strategie. Als mensen geïnteresseerd zijn in jouw business gaan ze vaak toch eerst op zoek naar je website. Als jouw website dan niet voor genoeg vertrouwen zorgt heb je de kans dat je omzet misloopt.

Veel ondernemers denken dat je alleen een goede website nodig hebt als je daadwerkelijk online producten verkoopt. Maar dat is niet zo! Veel mensen zoeken online naar informatie over een winkel of restaurant. Bijvoorbeeld voor openingstijden of een routebeschrijving. Dus ook als je een fysieke winkel hebt moet je goed aan je online presentatie denken!

Website voor de klant van morgen

De website van je bedrijf moet de uitstraling hebben die je in je strategie voor ogen hebt. Wie wil je bereiken en wat wil je ze vertellen? Het online gedrag van mensen ontwikkelt snel en verandert regelmatig. Het is dan ook belangrijk dat jouw website nog steeds past bij de potentiële klanten van vandaag. En morgen!

Bij ZIJ&BLIJ kijken we natuurlijk heel goed naar het uiterlijk van de website. De website moet er natuurlijk wel aantrekkelijk uitzien. Daarnaast zorgen onze SEO specialisten ervoor dat jouw website goed te vinden is in de zoekmachines. Op die manier krijg je bij ZIJ&BLIJ een website die er mooi uit ziet én goed in elkaar zit.

Het beste van twee werelden noemen we dat!

Website Monsieur Paul

BoomZac

Music. Everywhere. Always

Monsieur Paul

De lekkerste brasserie van Maassluis

Artisan Orchids

Handmade with love

Zomeractie Online Check

Doe de Online Check!

Wil jij weten hoe je je online prestaties kunt verbeteren? Doe dan nu de Online Check. Onze marketingspecialisten kijken naar je website, SEO, social media en geven je diverse verbeterpunten. Natuurlijk kijken we ook of alles in lijn is met de huisstijl. Haal meer uit je online activiteiten!

Wat is een goede website?

Een goede website is vindbaar en geeft antwoord op de vragen van de bezoekers. Bij het nadenken over je website beginnen we dus bij de bezoeker, jouw klant. Wie is de bezoeker en hoe gaat hij of zij op zoek naar informatie. Als we dat weten kunnen we vervolgens een website maken die precies geeft wat jouw klanten zoeken.

Onderhoud en updates

Het is belangrijk dat de website goed wordt onderhouden.  Zo moet je er bijvoorbeeld voor zorgen dat de software van de website altijd up-to-date is. Door de website op tijd te updaten is de veiligheid van jouw website optimaal gewaarborgd. Het niet updaten van een website kan tot serieuze problemen leiden.

Bij ZIJ & BLIJ kun je ook een onderhoudscontract afsluiten. Wij zorgen er dan voor dat jouw website altijd op de nieuwste techniek draait.

Zo hoog mogelijk in Google komen

Iedere ondernemer wil natuurlijk dat de website zo hoog mogelijk in Google komt.  Dat probeer je door gebruik te maken van zoekmachine-optimalisatie, afgekort SEO. Met onze jaarlijkse SEO-Check kijken onze online marketingspecialisten naar kansen om jouw vindbaarheid en zichtbaarheid te vergroten. Met de uitkomsten van de SEO-Check heb jij genoeg input en ideeën om je ranking te verbeteren.

10 Onmisbare Tips voor Ondernemers zonder Marketingafdeling

Niet ieder MKB-bedrijf heeft een eigen marketingafdeling. Maar iedereen heeft wel Marketing nodig. Check daarom deze 10 onmisbare tips voor ondernemers.

Kom eens langs

Word je hier ook blij van?

Kom dan gerust eens langs voor een kopje koffie. Een glas wijn op vrijdagmiddag mag natuurlijk ook ;-).

Plan een date met ons!

Kom dan gerust eens langs voor een kopje koffie. Een glas wijn op vrijdagmiddag mag natuurlijk ook ;-).

X