Social media voor beter contact tussen jou en je klanten | ZIJ & BLIJ

Heb jij genoeg contact met je klanten?

Kies voor een passende social media strategie met de mooiste content en get in touch!

Social Media om te verbinden

Het doel van social media is om in contact te komen met je omgeving. Met aansprekende content bouw je een band op met (potentiële) klanten.

Social Media Plan

Als we met jouw social media aan de slag gaan willen we eerst alles van je weten. Over je bedrijf, je producten of diensten, de markt en de doelgroep. Op die manier kunnen we de geschikte social media kanalen voor je selecteren. Niet ieder kanaal is namelijk geschikt voor jouw business.

 

Verleid met aansprekende content

Er zijn verschillende redenen om iemand te volgen op social media. Als je heel erg van een merk houdt is dat soms al voldoende. Toch moet je vaak wat meer doen om een schare fans op te bouwen. Zorg daarom voor voldoende interessante content op je social media. Wissel af en blijf verrassen. Verveelde volgens kunnen je namelijk ook ‘ontvolgen’ als ze verveeld of gefrustreerd zijn.

Samen maken we een social media plan met goede content strategie. Zo zorgen we ervoor dat jouw online identiteit precies past bij wie je bent.

GAYA Social Media
Zomeractie Online Check

Doe de Online Check!

Wil jij weten hoe je je online prestaties kunt verbeteren? Doe dan nu de Online Check. Onze marketingspecialisten kijken naar je website, SEO, social media en geven je diverse verbeterpunten. Natuurlijk kijken we ook of alles in lijn is met de huisstijl. Haal meer uit je online activiteiten!

BoomZac

Music. Everywhere, Always

GAYA
Gold Coffee

Coffee has a new original

EBH Legal

Advocaten & Mediators

10 Onmisbare Tips voor Ondernemers zonder Marketingafdeling

Niet ieder MKB-bedrijf heeft een eigen marketingafdeling. Maar iedereen heeft wel Marketing nodig. Check daarom deze 10 onmisbare tips voor ondernemers.

Plan een date

Word je hier ook blij van?

Kom dan gerust eens langs voor een kopje koffie. Een glas wijn op vrijdagmiddag mag natuurlijk ook ;-).

Plan een date met ons!

Kom dan gerust eens langs voor een kopje koffie. Een glas wijn op vrijdagmiddag mag natuurlijk ook ;-).

X