SEA en Online advertenties die zichzelf terugbetalen | ZIJ & BLIJ

Is online adverteren voor jou ook te duur?

Pak het dan slimmer aan!

Online advertenties die zichzelf terugbetalen

Een online advertentie maken kan iedereen. Maar wist je dat er een driehoek bestaat die goed in balans moet zijn? Wij wel 😉

SEA Driehoek voor Online Advertenties

De SEA Driehoek

Met SEA ‘koop’ je met betaalde online advertenties verkeer naar je website. Toch moet je ook hier goed over nadenken. De betaalde advertenties moeten namelijk wel rendabel zijn. Anders verlies je alleen maar geld.

Online advertenties maken deel uit van je online marketingstrategie. Het is dus meer dan ‘zomaar een bannertje maken’. Zo moet je genoeg aandacht besteden aan de SEA Driehoek.

Er is namelijk een connectie tussen het zoekwoord dat een bezoeker gebruikt, de advertentie en jouw website. Hoe beter deze drie op elkaar zijn afgestemd, hoe beter de kwaliteit van jouw online advertentiecampagne.

Opvallende banners in jouw huisstijl

Het unieke van ZIJ&BLIJ is de combinatie van online marketing kennis en hoge kwaliteit vormgeving. Zo passen banners of andere online uitingen niet alleen bij je online marketingstrategie, ze zien er ook nog eens te gek uit. Het is belangrijk dat al jouw communicatie in lijn is met je merkidentiteit.

Daarnaast kunnen we je ondersteunen met het monitoren en bijschaven van je online advertentiecampagnes. Door te continue te optimaliseren ontwikkel je de meest rendabele campagnes. Zo betalen je betaalde campagnes zich ook echt terug!

Social Media Advertentie
Zomeractie Online Check

Doe de Online Check!

Wil jij weten hoe je je online prestaties kunt verbeteren? Doe dan nu de Online Check. Onze marketingspecialisten kijken naar je website, SEO, social media en geven je diverse verbeterpunten. Natuurlijk kijken we ook of alles in lijn is met de huisstijl. Haal meer uit je online activiteiten!

10 Onmisbare Tips voor Ondernemers zonder Marketingafdeling

Niet ieder MKB-bedrijf heeft een eigen marketingafdeling. Maar iedereen heeft wel Marketing nodig. Check daarom deze 10 onmisbare tips voor ondernemers.

Neem contact met ons op

Word je hier ook blij van?

Kom dan gerust eens langs voor een kopje koffie. Een glas wijn op vrijdagmiddag mag natuurlijk ook ;-).

Plan een date met ons!

Kom dan gerust eens langs voor een kopje koffie. Een glas wijn op vrijdagmiddag mag natuurlijk ook ;-).

X