Buitenreclame die opvalt en je zal bijblijven | ZIJ & BLIJ

‘Creativity is intelligence having fun’.

Wij verzinnen een creatieve en slimme boodschap die blijft hangen bij jouw doelgroep.

Buitenreclame

Goede buitenreclame valt op. Als je naar je werk fiets of door een winkelstraat slentert. Samen kiezen we de juiste plaats voor jouw doelgroep en verzinnen we een boodschap die herinnerd wordt.

Buitenreclame door ZIJ&BLIJ

Outdoor reclame die opvalt

Jouw reclameboodschap moet in het oog springen. Zodra jouw boodschap de blik van een voorbijganger vangt heb je de kans om iets te communiceren. Een korte heldere boodschap die men zich later nog herinnert. Dat is het doel!

 

Van Posters tot Reclameborden

Buitenreclame vind je overal. Op het strand, de sportvereniging of in het centrum van de stad. Ook bij outdoor reclame is de concurrentie enorm. Daarom is het belangrijk dat jouw business zich onderscheidt met een opvallend design. Laat dat nou net onze expertise zijn ;-).

Vergroot je herkenbaarheid

Een mens moet gemiddeld 7 keer iets van je zien of horen voordat zij tot kopen overgaan. Een outdoor reclame campagne kan de herkenbaarheid van jouw business dan ook sterk vergroten. Onderschat de voordelen van buitenreclame niet en plan een date met ons!

Outdoor reclame voor jouw merk

Reclameborden

Je ziet ze overal. Langs de weg of op het sportveld: reclameborden. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw naam en boodschap gelezen worden in die rijen met namen, logo’s en aanbiedingen. Een goed reclamebord is opvallend en vertelt een korte krachtige boodschap over jouw merk.

Posters

Posters zijn in het straatbeeld niet te missen. Je ziet ze in bushokjes, aan lantaarnpalen of gewoon op muren. Een goede poster trekt de aandacht, maakt duidelijk wie de afzender is en heeft iets wat je bij blijft. Zoals een prachtig beeld of een slimme doordenker.

Vlaggen

Organiseer je een evenement of wil je het bedrijfspand aankleden? Een vlag is altijd een goed idee. Het trekt de aandacht en danst in de Hollandse wind. Kies een vlag met logo die precies bij je huisstijl past of ga voor een design dat voorbijgangers op laat kijken.

Belettering

Een sticker plakken kan iedereen. Maar als jij een auto of gevel wilt beletteren moet je het toch wat professioneler aanpakken. Buitenreclame is een vak apart. Een mooi ontwerp maakt dan nét het verschil.

Wilgenrijk

Echt, ontspannen, Hollands, mooi wonen

EBH Legal

Advocaten & Mediators

BoomZac

Music. Everywhere. Always

10 Onmisbare Tips voor Ondernemers zonder Marketingafdeling

Niet ieder MKB-bedrijf heeft een eigen marketingafdeling. Maar iedereen heeft wel Marketing nodig. Check daarom deze 10 onmisbare tips voor ondernemers.

Plan een date

Word je hier ook blij van?

Kom dan gerust eens langs voor een kopje koffie. Een glas wijn op vrijdagmiddag mag natuurlijk ook ;-).

Plan een date met ons!

Kom dan gerust eens langs voor een kopje koffie. Een glas wijn op vrijdagmiddag mag natuurlijk ook ;-).

X